Emociones y música – article actualitzat-

2-10-2011
PROGRAMA REDES – archivo completo de programas-

¿Qué canción te pone la piel de gallina? ¿Te has preguntado qué emociones te evoca esa melodía? Porque si algo es evidente, es que la música es capaz de desatarnos una cascada de emociones con mayor efectividad que otros tipos de arte. Eduard Punset hablará de todo ello con el neurocientífico y profesor de psicología de la música Stefan Koelsch, de la Freie Universität Berlin.

En este programa, también se analiza cómo el cine se aprovecha del poder de la música para dirigir a los espectadores y el cantante Manolo García nos explicará la unión que experimentan los músicos con su público en los recitales.

http://www.rtve.es/television/20111009/musica-emociones-neurociencia/465379.shtml

PROGRAMA REDES – archivo completo de programas-

 

PRINCE EL MEU GENERADOR MUSICAL D’EMOCIONS I DE IMAGINACIONS

És la meva debilitat escènica. Com a músic m’ha emocionat però sobretot per l’actitud creativa i el treball tant a l’estudi, com aprenent d’altres músics sense amagar-se’n i sobretot com planteja l’escena musical.

UN FRAGMENT DE CONCERT
Amb una gran intro de guitarra i després una versió del Sweet thing de la Chaka Khan cantat per ella (a partir del minut 9 del vídeo).

Actualitzat agost 2016.
Després de la seva mort, han sortit multitud de fragments de concerts que fan molt senzill poder seguir-li la trajectòria.
Us proposo una xerrada on amics i coneguts parlen d’ell.

Data de publicació: 2 maig 2016

REMEMBERING PRINCE:
Reflections on the Life and Legacy of a Musical Genius

Academy Award-winning filmmaker Spike Lee, Grammy-winning artists Questlove, Anthony Hamilton and Kimbra, and journalists Toure, Alan Light and Carol Cooper gathered together on April 29 at New York University to speak on a special discussion panel about the life, career and music of Prince, who died April 21 at age 57.

Com era Prince a ulls dels altres:

imatge Micahmedia at en.wikipedia
CC BY-SA 3.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *